Een trio in de brasserie DATUM VOLGT LATER

Een trio in de brasserie DATUM VOLGT LATER

Datum: 
zondag, 31 mei, 2020 - 17:30
Solisten: 
Ildiko Van Dyck en Aline Lermytte, sopranen; Krissie de Waard, piano
Info: 


Een trio in de brasserie

maandag 30 maart vanaf 17.30 uur 

Ildiko Van Dyck en Aline Lermytte, sopranen en Krissie De Waard aan de piano

Een driegangenmenu, twee zangeressen, een pianiste, bekend operetterepertoire afgewisseld met bekende en minder bekende duetten; dat is het recept voor een muzikale en licht verteer- bare avond in de 's Gravenmolen op 30 maart.
 
      

Ildiko Van Dyck en Aline Lermytte leerden elkaar kennen tijdens de ope- retteproductie 'Orpheus in de onder- wereld' van J. Offenbach. Sindsdien ontstond een hechte vriendschap en zongen de twee zangeressen al samen in onze kinderopera 'Hans & Grietje'.

Zowel Ildiko als Aline zongen voor het BOT ook al een 'Jong Talent'-concert. Pianiste Krissie De Waard is eveneens geen onbekende, ze was reeds te horen als begeleidster op verschillende operetteconcerten.

Voor het eerst zullen de beide zangeressen samen een luchtig concert brengen waarin grote operette- klassiekers van o.a. Lehár, Stolz, Kálmán, Millöcker, Offenbach,... worden afgewisseld met duetten en en- kele bewerkingen van de mooiste operettemelodieën.

Wie wil meegenieten, betaalt 56 euro; alles inbegrepen.

Tijdig reserveren is aangewezen.
Uw reservering kan alleen gebeuren in de ‘s Gravenmolen en is pas geldig na betaling van de deelnamesom. Ofwel betaalt u cash bij de in- schrijving (uw kassabon op naam is uw betalings- bewijs), ofwel schrijft u het bedrag over op rekening- nummer BE04 7340 0244 6631.

‘s Gravenmolenstraat 70 1850 Grimbergen 02 269 11 65 info@gravenmolen.be www.gravenmolen.be