Jong Talent

Jong Talent

Datum: 
donderdag, 27 augustus, 2020 - 14:30
Activiteit: 
Solisten: 
Marie-Juliette Ghazarina, mezzo-sopraan; Marie Datcharry, piano
Info: 

 We blijven doorgaan ...

in de Oude Kerk in Berchem 

donderdag 27 augustus om 14.30 uur

Marie-Juliette Ghazarian, mezzo-sopraan Marie Datcharry, piano

Dit worden, hopen we, de eerste 'Jong Talent'-concerten van dit jaar. Covid-19 maakt dat we al maanden anders met de dingen omgaan ...

Binnenkort staat een laureate van onze eerste Operettewedstrijd (september 2019) op het podium in Berchem. Marie-Juliette vertolkt een exquis programma! Dat wordt genieten.

Genieten van ondermeer 'Acht Zigeunerlieder' van Brahms, het lied van Fatima uit 'Oberon' van Weber en het lied van Prins Orlofsky uit 'Die Fledermaus' van J. Strauss.

Ook aanbevolen: drie liederen uit 'one touch of Venus' van Weill én bovenop werk van Gerschwin, barber 'Four Songs', Cop- land 'Old American songs' en Britten.

De mezzo-sopraan (26) studeerde aanvankelijk clavecimbel en later Lied (5 jaar) aan het Conservatorium C. Munch in Parijs. Het voorbije jaar studeerde ze aan het Conservatoire Royal de Bruxelles. Recent liep ze stage aan de MM Academie van de Brusselse Muntschouwburg. Uiteraard volgde ze verschillende 'masterclasses' onder meer bij Zeger Vandersteene.

Ze concerteerde op verschillende gerenomeerde podia in Brussel, Wallonië en Parijs.

 VOORAF RESERVEREN IS NOODZAKELIJK. De plaatsen kunnen door covid-19 beperkt worden. Mondmasker verplicht bij te hebben.

Plaatstoewijzing in volgorde van storting, maar 'overboeking' is evenwel mogelijk. Vol is vol.
Reserveren via 02 201 11 90 of brusselsoperettetheater@gmail.com
Bevestig uw reservering door het storten van uw toegangsbedrag op rekening BOT BE22 4329 1645 6147 met melding 'aantal plaatsen en uur van de voorstelling'.