Herfstconcert

Herfstconcert

Datum: 
woensdag, 4 november, 2015 - 18:30
Activiteit: 
Solisten: 
Mitch Ramaekers, tenor, begeleid door Francesco Olivera, gitaar.
Info: 

Een herfstavond... en u houdt er niet van?

Mitch
is laatstejaars Masterstudent aan het Conservatorium van Maastrich in de klas van Axel Everaert, en studeert bovenop musicolgie aan de KULeuven. Bij het B.O.T. vertolkt hij met allure de rol van Hans in onze kinderopera 'Hans en Grietje'. Hij presenteert zichzelf graag als een inspirerend en origineel artiest.
Francesco, gitarist, zorgt in de 's Gravenmolen voor een niet-alledaagse begeleiding. Wel nog jong, maar al een gewaardeerd solist op podia in Italië, Frankrijk, Nederland en Belgiê.

Programma
Liederen uit de koele heuvels van Groot-Brittani¨tot de olijfgaarden van Italië. Of, een selectie van songs van Benjamin Britten en John Dowland met o.a. "Come again" en "Sailorboy". Verder een greep uit Franz Schubertz "Die schöne Müllerin" met o.a. 'Das Wandern' en 'Wohin'. En om de avond af te ronden enkele Italiaanse volksliederen.
   
U wordt verwacht vanaf 18u30 voor het aperitief, daarna de lunch (voorgerecht, hoofdgerecht en een dessert, met aangepaste wijn, water en koffie om af te ronden) en tussendoor Mitch en Francesco. Het concert zelf  wordt gepresenteerd in twee delen.

Wil u meegenieten : reserveer dan tijdig.
Uw reservering is pas geldig na betaling van de deelnamesom van 45 euro ofwel cash (uw kasticket op naam is uw betalingsbewijs) ofwel via overschrijving op rekeningnummer 734-0024466-31 van Gravenmolen met vermelding van uw naam, telefoonnummer en datum van het concert.

's Gravenmolen, Gravenmolenstraat 70,1850 Grimbergen
tel 02 269 11 65 - info@gravenmolen.be - www.gravenmolen.be