Jong Talent

Jong Talent

Datum: 
donderdag, 16 april, 2015 - 20:00
Activiteit: 
Solisten: 
Lena Meyskens,sopraan met pianobegeleiding
Info: 

'La Voix Humaine'
Lena, 
pas 23, raakte al (erg) jong in de ban van het zingen.Na haar middelbare studies ging ze studeren aan het conservatorium van Maastricht bij Axel Everaert. En als zeer jong talent was ze al te gast bij het B.O.T.

Halverwege haar hogere studies ontdekte ze haar passie voor het theater en haar liefde voor het chanson (Brel en Piaf, daar houdt ze van). Bovenop werkt ze graag met jonge theatermakers. En een kleine tien jaar terug, begon ze te schrijven en tegenwoordig kan ze niet meer zonder. Taal: ze wil er zich echt in profileren.

'La Voix Humaine'  is een monoloog van Jean Cocteau die op muziek werd gezet door Franci Poulenc. Het verhaal in een handvol woorden: 'Een vrouw hangt nog één keer aan de telefoon met haar geliefde die de relatie afbrak. Wanhopig klamt ze zich vast aan het geluid van zijn stem. En dan weet ze het: het is voorbij, voor altijd.
Omtrent haar programma zegt Lena Meyskens: in deze tijd van veel en alles gaat men te vlug over de liefde heen. Het lijkt alsof we niet kwetsbaar mogen zijn, niet meer mogen tonen dat we van iemand houden. Mensen lijken zich niet meer te willen geven. Omdat de afgrond, want er gaat altijd nog een vrije val aan vooraf...

Een concert om naar uit te kijken!

Na de voorstelling wordt u een drink aangeboden.

Toegangskaarten kosten 9 euro; groepen van min. 6 personen betalen 8 euro per persoon.
Reserveer uw kaarten online (zie hieronder).
Leden van het Steuncomité Jong Talent ontvangen 2 vrijkaarten (zie BOT en JIJ).